Povestea noastra

În centrul nostru te bucuri de servicii profesionale personalizate și de starea de bine care te va determina să îți redescoperi frumusețea și atitudinea pozitivă. Chiar dacă petrecem împreună 10 minute sau 3 ore, ne dorim să te simți ca acasă. Să povestim, să zâmbim și nu in ultimul rând să contribuim la starea de bine cu servicii de calitate și produse de top. Spunem asta pentru ca avem grija de fiecare data ca tu sa te simti in largul tau. Si ce ne bucura cel mai tare este ca suntem mai mult decat un salon. Suntem un loc unde se formează prietenii.

Echipa noastra este formata din 7 persoane, cu peste 10 ani de experienta in domeniul hair & beauty, epilare definitiva si remodelare corporală. Lucram cu cele mai bune aparate si game de produse profesionale. Si in plus, avem grija ca fiecare vizita la noi sa se transforme intr-o adevarata experienta senzoriala. Pentru ca oamenii care au incredere in serviciile noastre merita cele mai bune experiente.

Vibe-ul fresh si energia pozitiva pe care echipa noastra le au sunt molipsitoare. Iar ce ne place cel mai mult este sa stam de vorba. Sa ne cunoastem si sa intelegem nevoile tale cat mai bine.

Filosofia salonului nostru este “Pentru ca meriti sa te rasfeti”… noi luam acest aspect ca litera de lege si facem tot posibilul sa va simtiti regeste la noi.

0 +

Servicii oferite

0 +

Ani de activitate

0 +

Clienți mulțumiți

2009

Începutul

Deși am început in 2009 intr-o camera de nici 10 m pătrați, am visat mereu la un spațiul al meu, cochet, intim in care atunci cand intri sa uiți de probleme, de gânduri sau de stres.

2009
2013

Ania

Totul a început in 2013 odată cu venirea fetiței noastre, Ania, in viața nostra cand a trebuit sa renunț la primul meu spațiu.

2013
2014

Salon Royal

Pe 1 martie 2014 a luat naștere salon Royal intr-un sediu nou, gândit si amenajat de noi.
Numele salonului a avut ca inspirație concediul din Turcia de la un hotel care purta același nume si in care am trăit clipe de neuitat si o experiența care as fi repetat-o cât mai des posibil.

2014
2019

Locație nouă

Visul a devenit realitate pe aceasi data de 1 martie, însă in anul 2019. Timp de mai mulți ani am conturat povestea salonului nostru, am gandit ce servicii si ce aparate noi sa aducem.
Ne-am dorit să desăvârșim povestea Royal printr-o locație noua, o schimbare de imagine fabuloasă dar si servicii noi, unice in orașul nostru. Pentru asta, salonul nostru s-a aflat timp de 3 ani într-o renovare continuă, intr-o renovare minunată, pe care ne-am dorit să o oferim clientelor noastre pentru a se bucura de servicii la cele mai înalte standarde, într-o locație de lux, în care să se simtă pe deplin răsfățate.

2019
2021

Prezent

Cand spui Royal, te gandesti la experiența unica pe care vrei sa o retrăiești iara si iara, te gândești la locul unde te simti ca acasa si iti face placere sa revii cat mai des. 

2021

Opinia clienților

Meniu

Servicii