Terapia BBGlow

Ce oferă tratamentul BB Glow?
  • Mai putini pistrui.
  • O piele mai luminoasa si mai stralucitoare.
  • Un ten mai uniformizat.
  • Reducerea decolorarii pielii cauzata de petele acneice.
  • Mai putine pete pigmentare.
  • Minimizarea liniilor fine si a ridurilor.

Cu terapia unică BB Glow, se obtine un efect a unei creme BB pe o perioada mai indelungata.

Procedura a devenit un hit absolut în Europa, deoarece restabilește culoarea tenului, iar pielea devine proaspătă, frumoasă și radiantă

Tratamentul unic este potrivit pentru toate tipurile de piele, în special pentru îndepărtarea cicatricilor acneei, hiperpigmentarea și a porilor dilatati.

BB Glow neutralizează radicalii liberi care provoacă îmbătrânirea prematură a pielii, reduce conținutul de melanină înainte și după expunerea la raze UV și reduce în mod eficient pigmentarea pielii.

Asigură un efect instantaneu și gradual de iluminare și albirea pielii. Oferă prospețime, iluminează pielea feței și reduce ridurile vizibile.

Spre deosebire de BB crema, aceasta terapie nu astupa porii și asigura un ten perfect si uniform pe o perioada mai indelungata!

Câte tratamente sunt recomandate?

Pentru a maximiza eficacitatea BB Glow, este recomandat să începeți cu o serie de 3-4 tratamente, o dată la 2 săptămâni. După seria inițială, rezultatele tratamentului BB Glow pot dura până la 5 luni sau mai mult. Cu o întreținere corespunzătoare, efectul poate dura chiar mai mult.

CE PRET ARE O ȘEDINTA DE BB GLOW :
250Ron / sedinta
La 4 ședințe achitate integral primesti o ședinta BB Glow cadou

Solicită o programare

Meniu

Servicii