Epilare Definitivă

Te-ai săturat să aștepți rezultate de la actuala ta metodă de epilare?

De ce să ne alegi:
  • rezultate de la prima ședință;
  • nedureros datorită sistemului de răcire (doar în zonele sensibile se simt mici înțepături);
  • performant: 3 lungimi de undă intr-un singur aplicator ;
  • necesare aproximativ 8 ședințe la corp și 10 la față;
  • prețuri competitive care nu necesită plata în avans.
Pregatirea

Pentru ca fiecare femeie este diferita, tratamentul de epilare laser este precedat de o consultatie gratuita si un test de sensibilitate gratuit, in urma carora specialista recomanda un plan de tratament personalizat.
Zona de tratat nu se epileaza prin proceduri de smulgere (ceara, penseta, epilator etc.) cu cel putin 3 saptamani inainte.

Durata

Numarul de sedinte necesare pentru obtinerea celor mai bune rezultate depinde de mai multi factori precum fototipul pielii, culoarea si caracteristicile firului de par (grosimea), zona tratata, varsta si sexul, metabolismul hormonal.
O sedinta dureaza de la cateva minute in cazul zonelor mici pana la o ora si jumatate cand alegem tratamentul zonelor mari.

Frecventa

Frecventa tratamentului de epilare definitiva laser se stabileste in functie de zona tratata : frecventa minima fiind de 3-6 saptamani (pentru fata, axila sau inghinal), iar cea maxima ajungand pana la 8 saptamani (in cazul picioarelor).
Dupa incheierea tratamentului, se recomanda realizarea unei sedinte de intretinere o data sau de doua ori pe an.

Laserul

Laserul cu care noi lucram este LASER CU TREI LUNGIMI DE UNDA care este unul dintre cele mai noi si utilizate echipamente de îndepărtare a parului, care generează un fascicul de lumina coerent. Ajunge exact in zona rădăcinii firului de par. Ea elimina nevoia epilării lunare, permite tratarea tuturor zonelor de pe corp, rezultate de 10-20% de la prima ședinta.

Contraindicatii

Contraindicatii generale: diabet, femei insarcinate, afectiuni hematologice, fotosensibilitate, piele bronzata excesiv, stimulator cardiac, cancer, afectiuni ale tesutului conjunctiv, dereglari hormonale.
Contraindicatii medicamentoase: medicamente contra acneei acute (Ruacutan), medicamente fotosensibilizante, tratamente hormonale
Contraindicatii pentru zona tratata: implanturi metalice in zona tratata, iritatii ale pielii, boli de piele (Vitiligo), pete pe piele, alunite, varice, tatuaje, operatii pe zona tratata (in ultimele 6 luni).

Tarife

Solicită o programare

Meniu

Servicii