micropigmentare

I. Powder brows

Una dintre cele mai mari tendințe in machiajul semi-permanent este tehnica powder, ea fiind perfecta pentru oricine isi doreste sprâncene mai îndrăznețe, mai definite, fără lipsuri.
Tehnica pudrata presupune introducerea pigmentului in straturi si este descrisă de numele său, rezultatul fiind unul de sprânceană pudrata, machiata, cu o “frontieră” intre partea din fata care este mai difuza si coada sprancenei care este mai plina.
Imediat dupa procedura zona tratata va avea o culoare mai intensa si mai definita, insa după vindecare, sprancenele vor avea transparență, lăsând iluzia unor sprancene fardate discret!
In functie de trasaturile si preferintele tale, acestea pot fi mai soft sau mai intens conturate.
De asemenea, cu ajutorul acestei tehnici putem corecta inclusiv lucrari mai vechi. Prin procedura de corectie imbunatatim deviatia de culoare a vechiului tatuaj si corectam forma sprancenelor!

Înainte / După

21
43
65
87
109
1211

II. Microblading

Este eficient pentru oricine dorește un aspect natural și de durată al sprâncenelor. Microblading-ul este o tehnică prin care se introduce pigment sub piele cu ajutorul unei lame fine alcătuită din 18 ace. Vârful este atât de fin, încât poate crea linii subțiri care sunt asemenea părului real. Acele pătrund doar în straturile superficiale ale pielii, astfel metoda este semipermanentă (în comparație cu metodele permanente precum tatuajele). Spre deosebire de alte metode, microbladingul oferă un aspect mult mai natural sprâncenelor.

Rezultatele pot rezista între 12 luni și 2 ani, în funcție de stilul tău de viață. Pentru a prelungi durata, fereștete de soare, deoarece acesta poate șterge pigmentul și evită produsele exfoliante în zona sprâncenelor, pentru că elimină straturile superioare ale pielii în care se află și pigmentul.

Înainte / După

1112
910
78
56
34
21

III. Hybrid

Tehnca HYBRID sau tehnica combinata reprezinta imbinarea tehnicii fir cu fir/ microblanding cu powder pentru un efect mai spectaculos. Este recomandata persoanelor cu goluri mari sau sprancene foarte rare. Efectul va fi unul tridimensional, lasand impresia unei sprancene naturale.

Înainte / După

12
34
56
78
910
1112

Tarife

Solicită o programare

Meniu

Servicii