Hydrafacial

Hydrafacial, este tratamentul de care cineva se bucură la fiecare 15 secunde în întreaga lume. Tratamentul este o inovație în domeniul medical estetic, fiind singura tehnologie de hidrodermoabraziune care îmbină armonios curățarea, exfolierea, extracția și hidratarea. Hydrafacial înlocuiește tratamentele tradiționale de extracție și curățare a tenului, oferind o nouă experiență pacienților.

Este o procedură non-invazivă, care este adecvată pentru orice tip de ten și nu implică timp de recuperare. Tratamentul ideal dacă îți dorești un ten curat, strălucitor, fără puncte negre, coșuri și exces de sebum!

Avantajele tratamentului Hydrafacial
  • Curăță tenul, porii și punctele negre fără a leza sau sensibiliza pielea;
  • Reglează activitatea glandelor sebacee;
  • Tratează tenul acneic și porii congestionați;
  • Reface sănătatea pielii și are efect regenerant;
  • Oferă tenului strălucire și pielea devine catifelată la atingere;
  • Rezultatele se văd instant – un ten curat și sănătos;
  • Tratamentul este personalizat în funcție de tipul de ten;
  • Ședința durează 30-45 de minute – este „lunchtime procedure”- este un tratament rapid de care te poți bucura în orice moment al zilei, după care îți poți relua activitățile;
 
Testimoniale
Jennifer Lopez

„Somebody said to me not so long ago,
Until you’re 20 you have the face you are born with, after that you have the face you deserve,
and I really loved that – the idea that you wear who you are on your face.”

Ivanka Trump

„Give your skin a boost!
Splurge on a HydraFacial treatment.
It takes 20 minutes and makes a major difference – and it’s gentle enough that you won’t head back to the office with red, irritated skin.”

Cum funcționează Hydrafacial?

HYDRAFACIAL are la bază o tehnologie americană, îndelung premiată pentru eficiență întrucât a revoluționat tratamentele de curățare facială. Rapid, fără durere, fără semne cauzate de extragerea manuală a punctelor negre ca în cazul tratamentelor cosmetice clasice.

HYDRAFACIAL este singurul echipament de hidrodermoabraziune, care incorporează 4 tehnologii patentate și combină cu succes într-un singur tratament curățarea, exfolierea, extracția punctelor negre și protecția oferită de antioxidanți. Pacienții se bucură de un tratament în condiții de maximă siguranță – fiecare etapă a tratamentului implică folosirea unui aplicator diferit, unic pentru fiecare pacient.

Cât costa Hidrafacial ?
250 Ron / sedinta

Solicită o programare

Meniu

Servicii