Premium Peelings

Acum poți beneficia de soluții premium de peeling, ce acționează eficient și în profunzime pe față, gât și corp.

Mesoestetics este o companie de prestigiu în estetică medicală care oferă o varietate de formule de peeling chimic, ce reflectă nevoile de îngrijire ale pielii.

Peeling-ul chimic este un tratament chimic, de întinerire a pielii, care a devenit din ce în ce mai popular pentru capacitatea dovedită de a îmbunătăți aspectul pielii cu privire la aspecte supărătoare, cum ar fi:

 • Riduri fine
 • Pete hiperpigmentare
 • Melasmă
 • Acnee și cicatrici post acneice
 • Ton al pielii pigmentat / neuniform

Peelingul chimic medical (cu produse MESOESTETIC) elimina acneea si petele pigmentare, iar tu iti recapeti stralucirea pielii!

Pachet sedinte peeling chimic Mesoestetic

Dacă ai un ten cu probleme si ai incercat toate metodele posibile de la lotiuni foarte scumpe la tratamentele naturiste ale bunicii insa rezultatele au intarziat sa apara apelează la mine.

Ai garantia unui tratament rapid si eficient! 

Peelingul chimic medical (cu produse MESOESTETIC) elimina acneea si petele pigmentare, iar tu iti recapeti stralucirea pielii!

 • Tratamentul de peeling chimic de la MESOESTETIC
  Recomandăm peeling chimic cu produse MESOESTETIC pentru că acţionează în două faze:
 • faza de catabolizare tisulară, care constă în îndepărtarea surplusului de straturi celulare;
  faza de anabolizare tisulară, în care celulele epidermei produc factori ai inflamaţiei, care stimulează fibroblaştii, aceştia elaborând colageneza, care distruge colagenul vechi dar şi elastina; astfel se reface epidermul cu noi celule epidermice și cu noi fibre de colagen. De asemenea, stimulează şi melanogeneza, ceea ce explică pigmentările temporare de după peeling.

Datorită înlăturării stratului cornos al pielii şi înlocuirea acestuia cu ţesut nou şi tânăr, previne practic apariţia ridurilor şi îmbunătăţeşte structura şi fermitatea pielii, totodată ducând la netezirea ridurilor superficiale şi a reliefului pielii. Peelingul chimic acţionează şi asupra coloraţiei pielii, eliminând sau reducând petele pigmentare, diminuează hiperkeratoza pielii îmbătrânite, uniformizând în ansamblu culoarea pielii. Reduce dimensiunea porilor şi, prin refacerea fibrelor de colagen şi elastină, are efect de lifting.

Peelingul chimic nu se utilizează în cazul pielii subţiate sau iritate sau în caz de alergii la unul din produsele constituente ale peelingului. Nu acţionează asupra vaselor faciale dilatate (cuperoza, teleangiectazii, angioame, rozaceea).

Peelingul superficial poate fi repetat după aproximativ 7 zile, cel mediu după 1 luna iar cel profund după 6 luni.

O ședinta peeling chimic MESOESTETIC
300 Ron 
Peelingul chimic medical
Pachet sedinte PEELING CHIMIC MesoEstetic – 4 sedinte
1.000 Ron

Solicită o programare

Meniu

Servicii