Radiofrecvență facială

Dacă ai nevoie de un tratament eficient, cu rezultate rapide și vizibile, poți încerca cu încredere o ședință de radiofrecvență.
In mod unic, la SALON ROYAL folosim radiofrecventa bipolara OxigeneraPro pentru un efect optim.

Recomandari tratament radiofrecventa faciala:

Tratamentul se recomanda, de regula, pentru toate tipurile de ten (exceptie: tenurile hipersensibilie, cu cuperoza extinsa ), se pot efectua cure de 3-6 sedinte, in functie de problemele tenului. Sedintele se pot efectua 1 data pe saptamana.

DURATA tratamentului:
Aproximativ 50 minute
PRET:
120 ron/ 1 sedinta;
600 ron/ 6 sedinta
Ce este Radiofrecventa Faciala?

Radiofrecventa faciala este o metoda non-invaziva si nedureroasa care combate lipsa de elasticitate si fermitate a pielii, determinand contractia fibrelor de colagen existente si declansand procedeul de neocolageneza (crearea de noi fibre de colagen). 

Cum actioneaza Radiofrecventa Faciala?

Undele de radiofrecventa incalzesc tesutul la peste 40 grade celsius obținând astfel contractarea fibrelor de colagen și elastină.  Vasodilatația produsă de energia calorică crește oxigenarea pe zona tratată pentru un aport mai mare de nutrienți.

LIFTING, TONIFIERE, OXIGENARE, ACTIUNE ANTIRID

Magia se întâmplă însă la nivelul straturilor profunde ale pielii – mai exact, la nivelul celui mai adânc strat al pielii, dermul, învecinat cu stratul adipos.

Suprafața pielii devine elastică și vizibil regenerată.

Spre deosebire de procedurile invazive care afectează în primul rând straturile superficiale ale pielii, tratamentul acționează la nivelul celui mai adânc strat al pielii. Stratul superior, epidermul, nu este afectat sau lezat în niciun fel. Refacerea se produce astfel natural, cu ajutorul undelor magnetice.

Rezultatele sunt vizibile după prima ședință.

Solicită o programare

Meniu

Servicii